Parkeerterreinvergunning voor bedrijven

Uitgiftecriteria

  • Aan een eigenaar of houder van een voertuig, bedrijf of particulier, kan een parkeerterreinvergunning worden verleend.
  • Een parkeerterreinvergunning voor bedrijven is geldig in sectoren 4,5 en 6. Dit zijn de parkeerterreinen Klein Amerika, Schouwburgplein en Vossenburchkade.  
  • U hoeft bij de aanvraag geen kenteken op te geven, het kenteken waarmee u parkeert meldt u aan als u de vergunning in gebruik neemt.

>> Bekijk de sectorenkaart voor meer informatie. 

Tarief

Bekijk de actuele tarieven.

Looptijd vergunningjaar: 1 maart t/m 28 februari.

Aanvragen

  • U kunt uw bedrijfsvergunning aanvragen/wijzigen via het E-loketInloggen in het E-loket doet u met eHerkenning.
  • Heeft u nog geen eHerkenning? Dit vraagt u aan op: www.eherkenning.nl.  U heeft een eHerkenningsmiddel nodig met betrouwbaarheidsniveau 2
  • Heeft u een geldige reden waarom u geen eHerkenning kunt aanvragen en hierdoor geen gebruik kunt maken van het E-loket? Vraag dan hier uw vergunning aan.  

Gebruik

Als gebruiker van deze vergunning meldt u een kenteken aan in Key2Park, via de website van ParkeerService of de app op uw mobiele telefoon of tablet. Meer informatie over het E-loket en het gebruik van uw vergunning in Key2Park leest u hier
Omdat wij gebruik maken van digitale kentekenregistratie bij alle parkeervergunningen, scannen de handhavers de kentekens van de auto's. Zo stellen zij vast of een auto een vergunning heeft of niet. Is het kenteken niet geactiveerd, dan schrijven zij een parkeerboete uit.  

 

Overig