Boete/bezwaar

Heeft u een bekeuring ontvangen en bent u het hier niet mee eens? Dat kan wel eens gebeuren. U kunt in dat geval in bezwaar gaan. Hoe gaat dit in zijn werk en waar kunt u dit bezwaar indienen? 

Naheffingsaanslag (parkeerbelasting)

Deze parkeerbon ontvangt u als u bij de parkeerautomaat niet of te weinig betaalt, geen kenteken heeft aangemeld of geen geldige vergunning heeft. U ontvangt binnen enkele weken een naheffingsaanslag inclusief betaalverzoek. Dit betaalverzoek ontvangt u van Coƶperatie ParkeerService die het volledige heffings- en invorderingstraject voor het betaald parkeren verzorgt. 

Aankondiging van beschikking

Deze boete krijgt u voor een verkeersovertreding zoals fout parkeren of parkeren zonder vergunning op een vergunninghoudersplaats.
U ontvangt deze boete van het CJIB, voor meer informatie over betaling en/of bezwaar verwijzen wij u naar de website van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). 


Bezwaar op vergunning

Heeft u een parkeervergunning aangevraagd maar wordt deze niet aan u verleent? ParkeerService geeft de vergunningen op basis van gemeentelijke regelgeving uit. Voor het indienen van een bezwaar kunt u terecht op de website van de Gemeente Gouda:
Bezwaar - Gemeente Gouda.

of per post
Gemeente Gouda 
t.a.v. Centraal Juridische Afdeling
Postbus 1086
2800 BB  Gouda