Vergunningen bedrijven

In het onderstaande overzicht vindt u alles over de verschillende soorten parkeervergunningen voor bedrijven die binnen de Gemeente Gouda worden uitgegeven.

Bedrijfsvergunning

Bekijk eerst de animatie waarin u uitleg krijgt over het aanvragen en het gebruik van uw vergunning.

 

Heeft u een bedrijf dat in het gereguleerde parkeergebied ligt? Met een bedrijfsvergunning kunt u parkeren op de vergunninghouders- en betaald parkeerplaatsen in de sector waarin uw bedrijf gevestigd is.
Lees meer:

Bedrijfsvoeringsvergunning

Bent u een ondernemer met veel werkzaamheden in het gereguleerde parkeergebied, zoals een bouwbedrijf of cateraar? Of werkt u voor een professionele zorgverlener en moet u bij mensen thuis op bezoek? Dan kunt u in aanmerking komen voor een bedrijfsvoeringsvergunning. Met deze vergunning kunt u parkeren op de vergunninghouders- en betaald parkeerplaatsen in alle sectoren. Ook als u buiten het gereguleerd parkeergebied of zelfs buiten Gouda gevestigd bent. Lees meer>> 

Parkeerterreinvergunning 

Met een parkeerterreinvergunning kunt u parkeren in de sectoren 4, 5 en 6. Dit zijn de parkeerterreinen Klein Amerika, Schouwburgplein en Vossenburchkade.
Deze parkeerterreinvergunning is te gebruiken voor meerdere kentekens. Lees meer>>

Autodatevergunning 

Wanneer de standplaats van het motorvoertuig is gelegen in één van de sectoren, kan de aanbieder van een motorvoertuig bestemd voor autodate, een vergunning aanvragen. Deze vergunning is geldig in alle sectoren. Lees meer>>