Bezoekersregeling

Wanneer u ingeschreven staat op een adres in sector 2 of 3, komt u in aanmerking voor de bezoekersregeling. Hiermee kunt u eenvoudig uw bezoek laten parkeren. U koopt vooraf parkeertijd in en wanneer u uw bezoek wilt laten parkeren, meldt u uw bezoek aan en af via de app Key2Park of de computer.

Uitgiftecriteria

Per woonadres in sector 2 en 3 wordt maximaal 1 bezoekersregeling verstrekt. Een bezoekersregeling wordt uitgegeven zonder kenteken. Er kunnen meerdere kentekens van bezoekers aan de regeling gekoppeld worden. De regeling is op ieder moment slechts geldig voor de kentekens (maximaal 10 tegelijk) die door de gebruiker van de bezoekersregeling worden geactiveerd.

Let op! De regeling is alleen geldig in de sector waarin de vergunninghouder woont. 

>> Bekijk de sectorenkaart voor meer informatie. U kunt hier ook zoeken op adres. 

Tarief

Bekijk de actuele tarieven. 

Looptijd vergunning: de bezoekersregeling is onbeperkt geldig.

Aanvragen

U kunt uw bezoekersregeling aanvragen via het E-loket.

Gebruik 

U ontvangt geen papieren vignet. Omdat wij gebruik maken van digitale kentekenregistratie bij alle parkeervergunningen, scannen de handhavers de kentekens van de auto's. Zo stellen zij vast of een auto een vergunning heeft of niet ofwel is aangemeld voor de digitale bezoekersregeling. Is het kenteken niet geactiveerd, dan schrijven zij een parkeerboete uit.

Als gebruiker van de bezoekersregeling logt u in op de omgeving van Key2Park
Om gebruik te kunnen maken van de bezoekersregeling in Key2Park doorloopt u éénmalig de stappen in het E-loket. Op de homepage klikt u op 'Ga hier naar het E-loket'’. Klik op 'aanmelden' en vervolgens op het DigiD logo.

Beschikt u nog niet over DigiD? Vraag deze dan aan via www.digid.nl.
U volgt hierna de instructies op uw scherm in het E-loket. In de Key2Park omgeving kunt u parkeertijd inkopen en één of meerdere kentekens aan- en afmelden. Ook heeft u hier inzicht in uw saldo en verbruik.